Op zoek naar ervaren personeel?

Plan nu een gesprek in zodat we jouw ideale kandidaat kunnen vinden.

Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Personeel met kennis en ervaring 

Werkende 65-plussers zijn gemotiveerd, ervaren én flexibel inzetbaar. Zij delen graag hun jarenlange ervaring en kennis met jouw -jongere- medewerkers. Een waardevolle invulling voor jouw vacaturevraagstuk dus.

Wat zijn de voordelen?

Oudere werknemers zijn flexibel in te zetten en beschikken over een hoge loyaliteit ten opzichte van het bedrijf waarvoor ze werken. Doordat ze al tientallen jaren werkervaring hebben brengen zij een hoop kennis mee waarmee ze de jongere collega’s kunnen inspireren. 

Besparen op arbeidskosten

Met uitzondering van zorgpremie hoeft er voor uitzendkrachten die de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebben geen sociale premie te worden afgedragen. Je kunt ze daarnaast flexibel inzetten zodat je enkel een beroep op hen doet als het nodig is. Zo bespaar je direct op je arbeidskosten.

Divers en uitgebreid bestand

Iedere uitzendkracht uit ons gevarieerde bestand heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en ervaring. Het opleidingsniveau verschilt van LBO tot universitair, maar dat is vaak minder belangrijk door de langdurige werkervaringen van onze kandidaten. Bij ons vind je vakspecialisten maar ook mensen voor ondersteunende functies. 

Plan een vrijblijvend gesprek

Ben je op zoek naar extra personeel? Plan een vrijblijvend gesprek om de perfecte kandidaat voor je te vinden of voor meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van werken met 65-plussers.