65-plus uitzendbureau

Action65plus is een uitzendbureau voor 65-plus. Ben je op zoek naar een uitzendkracht die tijdelijk of juist op vaste dagen jouw bedrijf komt ondersteunen? Dan profiteer je van veel voordelen als je kiest voor ons uitzendbureau. Wij zenden onze flexkrachten uit door heel Nederland en hebben flexwerkers in zeer uiteenlopende beroepen. Voorbeelden zijn schilders, logistieke medewerkers, timmermannen, chauffeurs, koeriers, elektromonteurs en nog veel meer. Bovendien zijn wij niet plaatsgebonden.

Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Uitzendbureau voor 65-plus voor werkgevers

Wat zijn de voordelen van een 65-plus uitzendbureau voor jou als werkgever? Je profiteert van verschillende voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Onze flexkrachten zijn betrouwbaar. Ze verschijnen op tijd op het werk en komen gemaakte afspraken na.
  • De flexkrachten hebben een mentorfunctie. Vanwege hun jarenlange ervaring in hun vak kunnen zij fungeren als mentors voor jongere werknemers.
  • Onze uitzendkrachten zijn flexibel. Je kunt zeer flexibel een beroep doen op onze flexkrachten, of het nu gaat om de hele drukke dagen of om vaste dagen per week.
  • Voordelige werknemers. Je draagt geen sociale premies af voor onze flexkrachten. Dat betekent dat je profiteert van een zeer voordelig tarief voor onze uitzendkrachten.
  • Breed bestand. Of je nu op zoek bent naar een vakspecialist of een werknemer voor een ondersteunende functie, wij hebben voor iedere baan de juiste uitzendkracht.
  • Snel en eenvoudig inzetbaar. Je hebt geen omkijken naar de (salaris)administratie of loondoorbetaling bij ziekte of verlof. Action65plus is de werkgever. Je betaalt enkel voor de gewerkte uren tegen het uurtarief dat we overeengekomen zijn.
  • Je zit nergens aan vast. Onze overeenkomst kan binnen 2 dagen opgezegd worden.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan vandaag nog aan en schrijf je in via ons aanmeldformulier.

Action65plus gaat dan aan de slag om een kandidaat te zoeken die aansluit bij jouw openstaande vacature. Als we die gevonden hebben volgt een kennismakingsgesprek waarna beide partijen voor zichzelf bepalen of we de juiste match hebben gevonden.