Voordelen voor bedrijven

Personeel waarop je kunt rekenen

Schrijf je nu in

Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Gemotiveerde, ervaren werknemers die nog graag productief willen zijn. Op tijd op het werk verschijnen en afspraken nakomen is voor onze uitzendkrachten vanzelfsprekend. En tevens kunnen onze ervaren 65-plussers de aangewezen mentors zijn om jouw jongere medewerkers beter te laten functioneren.

Zinvolle arbeidskosten

Onze uitzendkrachten zijn zeer flexibel inzetbaar. In piekperiodes of op vaste dagen in de week kun je een beroep op hen doen. Als bedrijf geef je zelf aan wanneer je een beroep op hen wilt doen.  

Besparen op arbeidskosten

Voor een uitzendkracht met de AOW-gerechtigde leeftijd worden, met uitzondering van de zorgverzekeringspremie, geen sociale premies afgedragen. Van dit voordeel profiteren onze klanten; jij dus.

Kennis en ervaring

Ons bestand aan uitzendkrachten kent een grote variƫteit. Iedere uitzendkracht heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en ervaringen. Het opleidingsniveau varieert van LBO tot universitair maar is vaak minder belangrijk door de langdurige werkervaringen van onze kandidaten. Bij ons vind je vakspecialisten maar ook voor mensen voor ondersteunende functies kun je bij ons terecht. Onze mensen stellen graag hun kennis, ervaring en motivatie aan je ter beschikking.