Schrijf je nu in

Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Graag vertellen wij je wat meer over onze werkwijze. Heb je na het lezen hiervan nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vul hiernaast je telefoonnummer in, dan neemt Tess contact met jou op. 

Inschrijven

Vanaf twee maanden vóór het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd kun je inschrijven bij Action65Plus. In 2023 is die leeftijd 66 jaar + 10 maanden. Je schrijft je in door het inschrijfformulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen. 

Heb je de AOW-gerechtigde leeftijd nog niet bereikt? Ook dan kun je jezelf inschrijven, maar gelden er andere regelingen. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk contact

Na de inschrijving nemen we contact met je op. Samen bespreken we jouw wensen en kijken we naar de beschikbare vacatures. Hebben we een match? Dan brengen we beide partijen met elkaar in contact voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek zal het bedrijf je meer vertellen over de werkzaamheden en kun je zelf je wensen aangeven. Als jullie beiden akkoord gaan dan stellen we de uitzendovereenkomst op.  

Uitzendovereenkomst

Action65Plus gaat de uitzendovereenkomst met je aan. Hierin worden de volgende zaken vastgelegd:

  • Functieomschrijving
  • Werktijden en -dagen
  • Inkomen
  • Overige afspraken

Salaris en vergoedingen

Het salaris is afhankelijk van de functie. Wij onderscheiden hierin verschillende categorieën: ongeschoold, midden geschoold en hooggeschoold werk. De salarisuitbetaling vindt plaats per vier weken. 

De reserveringen van vakantiegeld 8,33%, vakantiedagen 10,92%, feestdagen 2.62% en kort verzuim 0,6% worden per periode van vier weken mee uitbetaald. De vergoeding voor autokosten voor woon- werkverkeer bedraagt € 0,21 per kilometer.

Urenverantwoording

Je houdt zelf je gewerkte uren bij op een werkbriefje. Deze ontvang je van ons.  

Een werkbriefje bestaat uit 3 delen: 

  • het eerste deel (wit) is bestemd voor Action65Plus
  • het tweede deel (roze) is voor het bedrijf waar je werkt 
  • het derde deel (geel) is voor je eigen administratie

Deel 1 stuur je aan het einde van elke werkweek ingevuld en ondertekend naar ons.

Het bovenstaande geeft je een goede indruk van hoe wij te werk gaan. Natuurlijk houden we de eerste weken van jouw nieuwe carrière contact met je om te kijken hoe het gaat. Heb je vragen over de werkwijze, vergoedingen en beschikbare vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Onze collega Tess helpt je graag verder!