Parttime werken als 65-plusser

Parttime werken als 65-plusser

Schrijf je nu in

Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je opzoek naar parttime werk? Dan ben je bij Action65plus aan het juiste adres! Action65plus is een uitzendbureau voor AOW-gerechtigde. Wij werken al sinds 1992 als uitzendbureau, dus je bent verzekerd van onze kennis en kunde. Wij bieden verschillende banen aan door heel Nederland. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter, dan nemen we contact met je op. 

Werken voor Action65plus

Action65plus treedt graag op als bemiddelaar tussen jou en je nieuwe werkgever. Nadat je hebt ingeschreven op onze website bekijken wij welke baan het beste aansluit op je wensen en competenties en laten je dit aanbod toekomen per e-mail of telefoon. Wij plannen een kennismakingsgesprek in met jou en het bedrijf. Is het een match? Dan overleggen we wanneer je kunt starten. Wij regelen de rest, zoals de uitzendovereenkomst en de werkbriefjes.

Benieuwd naar alle voordelen van een parttime baan als 65-plusser? Of ben je al overtuigd? Schrijf je dan vandaag nog in. Hoe uitvoeriger je het inschrijfformulier invult, hoe beter wij een geschikte functie kunnen vinden die aansluit op je wensen.