Informatie voor 65-plussers

Werken in geheel Nederland

Schrijf je nu in

Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

In geheel Nederland hebben wij 65-plussers aan het werk. Wij zijn niet plaatsgebonden en hebben overal contacten.

Lage kosten

Wij hebben telefonisch en via e-mail contact met onze uitzendkrachten. Je hoeft je ook niet te melden bij ons op kantoor. Dit alles zorgt voor lage kosten wat ten bate komt van je salaris.

Inschrijving

De inschrijving is geheel gratis. Voor alle beroepen kan men inschrijven. De banen zijn veelal parttime en variëren van ongeschoold tot zeer specialistisch werk. Dit is mede afhankelijk van je wensen en mogelijkheden.

Salaris

Het salaris dat je verdient wordt bepaald door het aantal gewerkte uren en het bruto uurloon. De hoogte van het bruto uurloon is afhankelijk van het niveau van de werkzaamheden.

Reserveringen

Bovenop het bruto uurloon heeft een uitzendkracht recht op een vergoeding voor vakantiedagen met vakantiegeld, feestdagenreservering en kort verzuim. De reserveringen worden per 4 weken met het salaris mee uitbetaald.

Arbeidsovereenkomst

Bij een tewerkstelling wordt door ons een uitzendovereenkomst aangeboden met een uitzendbeding waarin elke partij de overeenkomst kan opzeggen met een opzegtermijn van 2 dagen.

Legitimatieplicht

Vanwege de legitimatieplicht ben je verplicht een kopie van je paspoort of identiteitskaart naar ons op te sturen.

Urenverantwoording Weekstaat

De uitzendkracht werkt op uitzendbasis. Dit betekent dat alleen gewerkte uren worden uitbetaald. Een bevoegd persoon binnen het bedrijf tekent op de laatste werkdag van de week een door de uitzendkracht ingevuld urenbriefje voor akkoord. Het eerste exemplaar (wit) is bestemd voor ons kantoor het tweede deel (roze) is voor de klant en het gele deel is voor de uitzendkracht. Het eerste deel voor ons kantoor stuur je naar ons adres.

Sociale contacten

Door te werken blijf je volledig deel uitmaken van onze maatschappij. Het contact met (jongere) collega’s en met mede 65+ uitzendkrachten geeft veel plezier en afleiding. Werken is een probaat middel voor een gezond en actief leven.