65 plussers gevraagd

65-plussers gevraagd! Ben je 65-plus en op zoek naar een leuke baan? Action65Plus is een uitzendbureau voor 65-plussers waarbij je jezelf voor alle beroepen kunt inschrijven. Een greep uit ons aanbod: wij zijn op zoek naar schilders, logistieke medewerkers, koeriers, elektromonteurs en nog veel meer. Je bent misschien wel AOW-gerechtigd maar voor je gevoel nog lang niet klaar met werken! Dan komt dat goed uit, want Action65plus helpt je graag aan een nieuwe baan.

Op zoek naar ervaren personeel?

Plan nu een gesprek in zodat we jouw ideale kandidaat kunnen vinden.

Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

65-plussers gevraagd door werkgevers

65-plussers worden gevraagd door diverse bedrijven in het grote netwerk van Action65Plus. Zo hebben wij vacatures voor schilders, logistieke medewerkers, koeriers, elektromonteurs en nog veel meer. Dat is ook niet zo vreemd, want deze werkgevers hebben de voordelen van het inzetten van 65-plussers al ontdekt. Nu jij nog! We zetten ze daarom voor je op een rij:

  • Je kunt aan de slag ongeacht je woonplaats. Dat komt omdat wij niet plaatsgebonden zijn en openstaande vacatures door heel Nederland hebben.
  • Je kunt inschrijven voor elk beroep.
  • Action65Plus werkt zonder kantoor. Je hoeft je dus niet bij ons te melden. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden. Dat zie jij vervolgens weer terug in je salaris!
  • De opzegtermijn bij een tewerkstelling bedraagt 2 dagen. Je zit dus nergens aan vast.
  • Door te werken blijf je onder de mensen. Naast plezier en afleiding leid je een gezond en actief leven.

Moet je reizen voor je werk en ga je met het openbaar vervoer? Dan worden alle kosten vergoed. Reis je met de auto, dan krijg je € 0,21/km als de afstand verder dan 10 kilometer is.

Extra inkomen

Naast je AOW en pensioen kun je zoveel bijverdienen als je wenst (je betaalt wel belasting en  zorgverzekeringspremie over je salaris). Denk er wel aan dat als je veel bij gaat verdienen dit invloed kan hebben op je huur- of zorgtoeslag (als je dit ontvangt). Als je inkomen verandert, geef je dit door via de website van de Belastingdienst. Afhankelijk van je schatting krijg je van de Belastingdienst te horen of je bij moet betalen of geld terug krijgt van de Belastingdienst.